Баща преби детето си за GSM, лъже, че паднало само

С.Д.К. от Пловдив застава пред Районен съд днес по обвинение в лъжесвидетелство.

Срещу подсъдимия е повдигнато обвинение за това, че на 13.02.2019 г. пред разследващ полицай при РУ на МВР е потвърдил неистина, като е заявил, че не е ударил сина си, а че детето Д.С.К. е паднало само по стълбите, съобщават от plovdiv-online.com.

Ето какво точно е казал бащата: в началото на м.05.2018 г. …. По едно време Д. влезе при нас горе и след малко излезе някъде, обаче не е забелязал, че връзката на едната му обувка /сини маратонки с бели връзки/ е била развързана и по стълбището, което води за първия етаж се спъва на едно от стъпалата и пада. Аз по едно време чух, че Д. се превива от болка.

С.Д.К. бил съпруг на Е.Б.К., като по време на брака им се родили две деца.

Отношенията между двамата съпрузи били конфликтни, като често подсъдимият оказвал психически и физически тормоз над съпругата си и често я биел в присъствието на двете си деца.

На определена дата през май 2018 г. детето Д.С.К. счупило дисплея на телефона си, който ползвал и споделил това с майка си.

Това обстоятелство обаче станало достояние и на подсъдимия, който се ядосал, взел апарата и го ударил в стената, след което натиснал детето Д.С.К. на дивана и започнал да го налага с юмруци по главата.

Някои от ударите били в  областта на дясното рамо и гърбът на детето, но единият от ударите попаднал в областта на окото, като му било причинено контузия на очната ябълка и околоочната област.

Източник: www.plovdiv-online.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *