Фирма плаща 10 000 долара, за да ядете сирене една година

Американската компания за закуски Whisps обяви, че е готова да плати на някого 10 000 долара, за да яде сирене в продължение на една година, съобщават от agronovinite.com.

В допълнение към заплатата, кандидатът получава и едногодишен запас от крекери със сирене и може да опита новите “тайни” вкусове. “Има две неща, които консумирах почти всеки ден през изминалата година: сирене и съдържание”, каза Илана Фишер, главен изпълнителен директор на Whisps. “Очевидно беше, че трябва да се съсредоточим върху намирането на един от тези талантливи създатели на съдържание и да ги предизвикаме да издигнат работата си на следващото ниво.”

За да избере подходящия кандидат, компанията има много креативен процес на подбор. По време на кандидатстването заинтересованите страни са помолени да представят своята „най-силна“ шега и да отговорят на въпроса: „Сандвичът от сирене сандвич ли е?“. Освен това кандидатите ще бъдат попитани какво според тях е най-доброто сирене.

Whisps ясно обяснява на сайта си каква точно е ролята на търсения Cheese Content Officer. Късметлията ще работи с екипа за комуникация на Whisps, за да подобри съдържанието в социалните медии чрез директна обратна връзка. Ето защо само яденето на сирене няма да е достатъчно.

Заинтересовани ли сте? Можете да кандидатствате до 17 юли. Първо трябва да се преместите в Америка, защото само американски жители имат право да участват. Победителят в The Big Cheese Search ще бъде обявен на 27 юли.

Източник: www.agronovinite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *